Sportcentrum Leef Olst-Wijhe

Visie, missie en doel

In onze visie is gezondheid een manier van leven. Leef! inspireert mensen graag tot het vinden van een goede balans tussen doelgerichte lichaamsbeweging, werk en welverdiende ontspanning. Alles in een verfrissende, motiverende omgeving. Dat is onze unieke invulling van fitheid.

Leef! wil inspireren, motiveren en professioneel begeleiden. Dat doen we met ons uitgebalanceerde aanbod van activiteiten en diensten. Kleinschalig, met een persoonlijke benadering waarbij functioneel trainen en leefstijlverandering voorop staan. Het verankeren van een gezonde, fitte en ‘feel good’ levensstijl in je dagelijkse ritme wordt zo eenvoudiger. Werken aan je gezondheid en lichaam moet leuk en belonend zijn!

Wij stellen 'plezier in sporten' voorop. En hopen dat mensen bij Leef! die activiteit vinden die bij hen past. Zodat bewegen leuk is én blijft. Eenmaal of zelfs meerdere malen per week. Ons doel is om het grootste deel van de plaatselijke bevolking structureel in beweging te brengen door middel van sport. Dat kan van alles zijn: fitness, groepslessen of buitensporten. Net wat bij je past. Zo zetten we met z'n allen de maatschappelijke beweging van gezonde voeding en bewegen in gang. Leef!: ontmoetingsplek voor allerlei sportieve activiteiten.

1 maand gratis sporten