Sportcentrum Leef Olst-Wijhe

Sporten en bewegen als u (pre)diabetes of een andere chronische aandoening heeft. Of omdat u te zwaar bent en onder begeleiding wilt afvallen. Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren.  Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening?

Leef! Sportcentrum Olst-Wijhe is een NL ACTIEF Preventiecentrum. Wij gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. Onze instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Deze beweegdeskundigen zijn geregistreerd op Fitned.nl

1 maand gratis sporten