Sportcentrum Leef Olst-Wijhe

Iedereen heeft een verschillend doel en motivatie om te beginnen met sporten. Sommige mensen willen graag afvallen, hun conditie verbeteren, spieropbouw stimuleren of zich over het algemeen fitter voelen. Onze instructeurs helpen je graag om deze doelen te behalen.  

Wat je motivatie voor het sporten ook is, bij Leef! Sportcentrum Olst-Wijhe kan je terecht om te werken aan het bereiken van jouw doel. Individueel of in groepsverband, wij zijn er voor je!

Groepslessen

Wij bieden een ruime selectie aan ‘live’ groepslessen, onder begeleiding van goed opgeleide instructeurs. Dus geen virtuele lessen bij ons! De energieke en opzwepende muziek in combinatie met het groepsgevoel maken fitness in groepsverband erg populair. Een fitness groepsles is voorbij voor je er erg in hebt. Er wordt trainingsresultaat geboekt terwijl je plezier hebt, twee vliegen in één klap. Dit maakt het voor jezelf makkelijker om te blijven sporten en je persoonlijke doelen niet uit het oog te verliezen. Deelname aan al onze groepslessen is inbegrepen in je sportschoolabonnement. Bekijk direct [HIER] het lesrooster, om te zien wanneer jouw favoriete groepsles plaatsvindt! Een beschrijving van de lessen vind je op pagina 2.

LET OP! TOT EN MET 1 SEPTEMBER 2019 HANTEREN WIJ NOG HET AANGEPASTE ZOMERROOSTER VOOR DE GROEPSLESSEN. KLIK [HIER] VOOR HET ZOMERROOSTER.

Sporten naar jouw persoonlijke doel:

Ik wil afslanken:

Leef! biedt hiervoor in haar sportschool verschillende aerobische lessen in groepsverband, zoals BBB Vibes, Pump, Bodyshape en E-Ball. Natuurlijk kan er ook met een persoonlijk programma gesport worden. Elke 8 weken krijg je een nieuw trainingsprogramma die je 1 op 1 word uitgelegd. Gratis, als onderdeel van je abonnement.

Ik wil mijn conditie opbouwen:

Onze opgeleide instructeurs zullen je begeleiden om je doel te realiseren. Wij bieden hier in onze sportschool verschillende programma’s aan, zoals Warrior Cardio, H.I.T. Training en Club Cycle. Houd je van dansen, dan is Zumba wellicht een leuke les voor je!

Individueel je conditie opbouwen kan ook, aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma ga je aan de slag om je (spier) uithoudingsvermogen te vergroten.

Ik wil fitter en sterker worden:

Wij bieden in onze sportschool verschillende programma’s om u weer echt fit te laten voelen, zoals circuittraining, Hatha Yoga, E-ball, Power Core, Pump en Pilates.

Individueel met een op maat gemaakt trainingsprogramma kan natuurlijk ook! Afwisselend en uitdagend. Onze Fit!vak-gecertificeerde instructeurs begeleiden je met de doelen die je nastreeft. Denk aan spierversteviging, souplesse of figuurcorrectie.

Wil je echt met je lichaam aan de slag, dan hebben we ons behalve fitness ook gespecialiseerd in krachtsport, zo vind je bij ons de disciplines Olympisch Gewichtheffen, krachttraining en body-building. Effectief en doelgericht trainen! Elke 8 weken krijg je een nieuw trainingsprogramma die je 1 op 1 word uitgelegd. Gratis, als onderdeel van je abonnement.

Jeugd

Lekker met anderen intensief sporten! Leef! biedt activiteiten met enthousiaste, deskundige begeleiding. De jeugd van 12 tot 16 jaar kunnen aan de slag met Mofit! waarbij onder het deskundige oog van één van onze instructeurs met fitnessapparaten en cardioapparatuur gewerkt wordt. Voor alle leeftijden is er Gewichtheffen. De jeugdabonnementen lopen vanaf en tot de zomervakanties.

Sporten op leeftijd

Lekker in een gezellige groep actief blijven? Door beweging langer jezelf zelfstandig kunnen redden? Dan is 50+ Fit zeker wat voor jou! In een ongedwongen sfeer met leeftijdsgenoten verantwoord aan de bak. Gewoon individueel sporten kan natuurlijk ook, wij hebben speciale programma’s die aansluiten op jouw doelstelling! Interesse? Kom gewoon eens langs en doe een proefles mee.

Sporten met een beperking

Iedereen kan sporten bij Leef!. Niet alleen volwassen maar ook jeugd met een beperking, zoals bijvoorbeeld Downsyndroom, autisme, ADHD of PDD-NOS. Sport is tenslotte goed voor lichaam en geest, voor jong & oud. In ons PGB-programma krijgen ze individueel ambulante begeleiding, één op één sporten met een personal trainer. Vraag bij de gemeente of zorgkantoor na of er vanuit het PGB gesport mag worden.

 

 

1 maand gratis sporten