Sportcentrum Leef Olst-Wijhe

Voeding en gezondheid hebben veel, zo niet alles met elkaar te maken. Daarom kan je voor alle vragen op het gebied hiervan bij ons terecht. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Voedingsadvies

Je wilt graag afslanken maar je ziet door bomen het bos niet meer en jo-jo't met je gewicht op en neer? Of wil je graag meer spiermassa aankomen of gewoonweg een gezond voedingspatroon aannemen? Stop dan met het korte termijn denken en ga voor een duurzame oplossing.

Het is bij ons mogelijk om een sportabonnement met voedingsadvies af te nemen waarbij je begeleid word door onze voedingsdeskundige. In eerste instantie zonder de poeders, shakes en pilletjes, gewoon goede en verantwoorde basisvoeding. Je krijgt een uitgebreide intake en een voedingsplan op maat. Een jaar of half jaar lang doelgericht bewegen en intensieve voedingsadvies met maandelijkse contactmomenten.

Diëtiste

Meer gezondheidsgerelateerde en specialistische hulp nodig? Dan kan je ook voor reguliere diëtiek bij ons terecht, al dan niet met een verwijzing vanuit de huisarts. Wij helpen op het gebied van gewichtsvermeerdering of –vermindering maar ook bij medische aandoeningen zoals suikerziekte, te hoog cholesterol, allergieën, etc. Wij helpen je bij het vinden van een blijvend en gezond eet- en leefpatroon. Voel je lekker met praktische voedingsadviezen en aandacht voor je eetgedrag. Onze dietiste is op werkdagen op afspraak beschikbaar tijdens onze reguliere openingstijden.

Klachtenprodcedure Dietiek

Wij doen alles aan om onze service op hoog niveau te houden. Heb je onverhoopt toch klachten en kom je er met onze dietiste niet uit, dan kan je terecht bij Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Zij nemen de uitvoering van de Klachtenregeling Paramedici als dienstverlening voor hun rekening. Zij leveren ondersteuning voor de klachtencommissie, en leveren een klachtenfunctionaris en secretariële ondersteuning.

Wil je als patiënt/cliënt een klacht indienen over een diëtist? Dan kan je dat doen via het digitale klachtenformulier op www.klachtenloketparamedici.nl. Via deze [link] vind je informatie over de wijze waarop de Klachtenregeling Paramedici is ingericht.

 

1 maand gratis sporten